Nieuws

Op deze pagina kun je al onze nieuwsberichten vinden.

Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Keppeloord nieuwsbrief

Het wijzigingsplan voor Keppeloord is vastgesteld

6 oktober 2022

Burgemeester en wethouders van gemeente Doetinchem maken bekend, dat het wijzigingsplan ‘Torenallee 2008 1e wijziging (Heelweg middengebied)’ is vastgesteld. Het college van burgemeester en wethouders heeft bij de vaststelling geen wijzigingen aangebracht.

Lees meer

Nieuwsartikel 10 08 22 (3)

Keppeltuinen en Keppelplantsoen online

10 augustus 2022

De voorbereidingen voor de start verkoop van de Keppeltuinen het Keppelplantsoen is in volle gang. Deze twee buurten kenmerken zich door het gevarieerde aanbod aan woningen. Van rijwoningen tot twee-onder-een-kapwoningen en van vrije kavels tot een wooncomplex met appartementen.

Lees meer

Nieuwsartikel 03 08 22 (1)

Ontwerpwijzigingsplan ter inzage

3 augustus 2022

Het ontwerpwijzigingsplan ligt 6 weken ter inzage waarna daadwerkelijk gestart kan worden met de verkoop van de Keppeltuinen en het Keppelplantsoen.

Lees meer

Nieuwsartikel 15 07 22 (1)

Stadspark Keppeloord komt er nu echt aan!

15 juli 2022

Goed nieuws zo vlak voor de zomervakantie: de gemeente heeft de plannen voor Stadspark Keppeloord goedgekeurd. Dat betekent dat de ontwikkelaars van de deelbuurten 'Keppeltuinen' en 'Keppelplantsoen' verder kunnen met hun plannen en dat de verkoop van de woningen na de zomer plaats kan vinden.

Lees meer

Planologische Procedure

Planologische procedure

14 april 2022

Samen met de gemeente, architect en diverse andere adviseurs zetten we stappen om Stadspark Keppeloord tot een fijne woonomgeving voor iedereen te ontwikkelen. Dit wordt allereerst vertaald in het Wijzigingsplan waarin de gebruiks- en bouwmogelijkheden worden vastgelegd. Vervolgens kan de Omgevingsvergunning worden aangevraagd.

Lees meer

Nieuwsbericht Kerst (2)

Tussenstand

21 december 2021

Waar staan we nu? In de komende weken wordt de laatste hand aan het wijzigingsplan gelegd. Daarnaast zijn we op de tekentafel volop bezig met het ontwerp van de toekomstig te bouwen huizen.

Lees meer

8..

Luchtfoto Stadspark Keppeloord

6 december 2021

We kunnen het niet laten jullie deze mooie luchtfoto’s te laten zien. Het is bijna niet voor te stellen, dat er over enkele maanden meer bedrijvigheid zal zijn op dit stuk grond met ligging nabij de binnenstad van Doetinchem.

Lees meer

7..

Nieuwsberichten

10 november 2021

Onze website is gewijzigd, vanaf nu kun je hier alle nieuwe ontwikkelingen van Stadspark Keppeloord terugvinden.

Lees meer

5..

Participatieverslag inloopavond

7 oktober 2021

Op 2 september jl. heeft een inloopavond voor omwonenden en belanghebbenden plaatsgevonden. Vragen en suggesties zijn op deze avond persoonlijk met de initiatiefnemers besproken.

Lees meer

6..

Ontwerp woningen

7 oktober 2021

Op dit moment worden de woningtypes ontwikkeld en de aanvraag van de Omgevingsvergunning voorbereid.

Lees meer

3..

Onze plannen voor Stadspark Keppeloord

26 augustus 2021

De uitgangspunten van het stedenbouwkundig plan zijn gereed. Daarom laten we jou graag meer zien van onze plannen voor Stadspark Keppeloord! In deze video vertellen ontwikkelaars Hans Siebes (Heelweg 4.0) en Jos van Schriek (Ten Brinke) over de ontwikkeling en de inrichting van de nieuwe wijk.

Lees meer

4..

Beeldkwaliteitsplan

26 augustus 2021

Ben jij enthousiast geworden en wil jij meer informatie over de verschillende deelgebieden? In het beeldkwaliteitsplan lichten we onze plannen verder toe aan de hand van duidelijke beeldimpressies.

Lees meer

Stadspark Kepeloord  Woonwensen waarmaken

Meedenken met Stadspark Keppeloord

16 juli 2021

Als initiatiefnemers van Stadspark Keppeloord vinden we het belangrijk dat iedereen kan meedenken over de plannen. Samen met jou maken we deze aantrekkelijke stadswijk compleet.

Lees meer

Img Nieuwsbericht 1

Stadspark Keppeloord in Doetinchem, 242 woningen

15 juli 2021

Onder de naam 'Stadspark Keppeloord' krijgt Doetinchem er 242 woningen bij. Deze worden ontwikkeld door Gelders Projecten Bureau I - een samenwerkingsverband van Ten Brinke en Van Geenhuizen Peters Advies en Ontwikkeling - samen met Heelweg 4.0.

Lees meer