Het wijzigingsplan voor Keppeloord is vastgesteld

Burgemeester en wethouders van gemeente Doetinchem maken bekend, dat het wijzigingsplan ‘Torenallee 2008 1e wijziging (Heelweg middengebied)’ is vastgesteld. Het college van burgemeester en wethouders heeft bij de vaststelling geen wijzigingen aangebracht.

Het wijzigingsplan voor Keppeloord is vastgesteld

Het wijzigingsplan heeft betrekking op het gebied omsloten door het Zaagmolenpad, Maria Montessoristraat en Nemahoweg. Beter bekend onder de naam ‘Keppeloord’. Dit wijzigingsplan is opgesteld om medewerking te verlenen aan het woningbouwplan ‘Keppeloord’.

Het vastgestelde Wijzigingsplan kun je inzien via: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het college van burgemeester en wethouders heeft de vaststelling van het wijzigingsplan gepubliceerd in het Gemeenteblad van 5 oktober 2022. Vanaf 6 oktober 2022 ligt het wijzigingsplan voor een laatste maal ter inzage voor een periode van 6 weken (beroepstermijn).

Verkoop
Ben je nieuwsgierig hoe de woningen eruit komen te zien? Goed nieuws! Op korte termijn laten wij je alvast kennismaken met de verschillende woningtypes.
Wil je hierover direct op de hoogte gebracht worden? Schrijf je dan in op onze deelgebieden www.keppeltuinen.nl en www.keppelplantsoen.nl. Via deze websites houden wij je op de hoogte over de verkoop van de woningen!

Vervolgproces
De vaststelling van het wijzigingsplan maakt voor ons de weg vrij om de aanvraag om omgevingsvergunning voor het bouwen van de woningen bij de gemeente in te dienen.
Ben je op zoek naar een huurwoning of wil je de ontwikkelingen van Keppeloord zijdelings volgen. Houdt dan onze website www.keppeloord.nl in de gaten.

Ga terug