Stadspark Keppeloord komt er nu echt aan!

Goed nieuws zo vlak voor de zomervakantie: de gemeente heeft de plannen voor Stadspark Keppeloord goedgekeurd. Dat betekent dat de ontwikkelaars van de deelbuurten 'Keppeltuinen' en 'Keppelplantsoen' verder kunnen met hun plannen en dat de verkoop van de woningen na de zomer plaats kan vinden.

Stadspark Keppeloord komt er nu echt aan!

Plan ter inzage

Afgelopen week heeft gemeente Doetinchem de plannen voor Stadspark Keppeloord goedgekeurd. Vanaf augustus liggen de plannen ter inzage waarna daadwerkelijk gestart kan worden met de verkoop van de twee deelbuurten 'Keppeltuinen' en 'Keppelplantsoen'. Deze twee deelbuurten kenmerken zich door het gevarieerde aanbod aan woningen. Met onder andere: rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en appartementen.

Verhuizing KORT

Door met een graafmachine symbolisch een eerste schep uit de grond te nemen, is eind juni de start gemarkeerd voor de nieuwbouw voor hout- en bouwmaterialenhandel KORT. In december volgt de verhuizing naar de nieuwe locatie aan de Plakhorstweg 48 in Doetinchem. De verhuizing van KORT is een belangrijke stap om het woningbouwplan Stadspark Keppeloord in Doetinchem te kunnen realiseren. KORT is momenteel gehuisvest aan het Zaagmolenpad 8 in Doetinchem. Gelderse Projecten Bureau I en Heelweg 4.0 hebben het initiatief genomen om voor KORT een nieuwe bedrijfslocatie in te richten, zodat Stadspark Keppeloord mogelijk wordt. Na de verhuizing van KORT wordt gestart met de aanleg en bouw van het woningbouwplan.

Lees hier het nieuwsartikel

Aparte websites voor de deelbuurten

Het gaat hard met de voorbereidingen voor de start verkoop van de Keppeltuinen en het Keppelplantsoen. De twee ontwikkelaars - Heelweg 4.0 van Keppeltuinen en Gelderse Projecten Bureau I van Keppelplantsoen - ontwikkelen op moment elk een eigen website voor hun deelproject. De websites gaan naar verwachting eind augustus live. In verband met de privacywetgeving dien je je voor beide deelgebieden op dat moment opnieuw in te schrijven. Je wordt dan regelmatig op de hoog gehouden van de laatste ontwikkelingen en ontvangt een persoonlijke mail zo gauw de projecten in verkoop gaan.

Stadspark Keppeloord in het kort

Op een geweldige plek vlak bij de natuur en de binnenstad van Doetinchem is Stadspark Keppeloord gelegen tussen het Zaagmolenpad, de Nemahoweg, Maria Montessoristraat en Heelweg. In het Keppelplantsoen komen 10 levensloopbestendige woningen, 36 rij- en hoekwoningen, 28 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen. In de Keppeltuinen komen twee kleinschalige complexen met in totaal 20 appartmenten. Daarnaast 16 levensloopbestendige patiowoningen, 6 tweekappers en 9 rijwoningen.

Fijne vakantie en tot snel!

Het team van Stadspark Keppeloord wenst je alvast een heel fijne zomervakantie en maakt graag persoonlijk kennis met je zo gauw de twee deelbuurten in verkoop gaan. Tot snel!

Ga terug