Wie kom je straks tegen in Stadspark Keppeloord?

Voor iedereen
Stadspark Keppeloord Woonwensen waarmaken

Woonwensen waarmaken

Stadspark Keppeloord geeft stellen en jongeren die uit huis gaan de kans op een eigen plek in een vertrouwde omgeving. Een comfortabele woning in een vernieuwde wijk, waar ruimte is voor verschillende levensfasen en levensstijlen. Waar ieder zijn huis naar eigen wens kan indelen en aan de toekomst kan bouwen. Waar wacht je nog op?

Stadspark Keppeloord Man en Vrouw

Veilig en groen

Stellen of gezinnen kiezen hun droomwoning in Stadspark Keppeloord. De wijk biedt een veilige en groene woonomgeving voor kinderen. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid. Voorzieningen als winkels en scholen zijn op loopafstand te vinden.

Stadspark Keppeloord Toekomstgericht wonen

Toekomstgericht wonen

Stadspark Keppeloord is een gezellige en veilige plek om op te groeien. Het gemeenschappelijke groen van de wijk zorgt voor een echt buurtgevoel. De gezinswoningen worden ruim opgezet, zodat jongeren hun eigen plek in huis hebben. Voorzieningen als winkels, supermarkten, recreatiemogelijkheden en vervolgonderwijs zijn op loopafstand.

Stadspark Keppeloord Gezin

Comfortabel wonen

In Stadspark Keppeloord vind je een comfortabele woning die precies past bij jouw behoeften. Een huis met voldoende ruimte binnen én buiten, in een gemêleerde wijk met goede voorzieningen in de buurt. Gelegen aan een belangrijke toegangsweg van Doetinchem is deze groene stadswijk de ideale uitvalsbasis voor dagjes uit en recreatie op of bij de Oude IJssel.

Stadspark Keppeloord Zorg dichtbij

Zorg dichtbij

Voor mensen die zorg en verpleging nodig hebben biedt Stadspark Keppeloord fijne appartementen. De diversiteit in de wijk zorgt voor voldoende sociale contacten, terwijl de groene omgeving uitnodigt tot het maken van uitstapjes in de buurt.

Stadspark Keppeloord Voorzieningen vlakbij

Voorzieningen vlakbij

Stadspark Keppeloord ligt op loopafstand van het gezellige centrum en de Oude IJssel. Voorzieningen als winkels, supermarkten en recreatiemogelijkheden rond het water zijn altijd dichtbij. Daarnaast zijn er in de nabije omgeving scholen te vinden voor elke levensfase: basisscholen, middelbaar onderwijs, vervolgonderwijs en volwasseneneducatie.